Materiaalit

KEITTIÖ

Keittiössä sävymaailma mukailee muita huoneistojen pintamateriaaleja. Massiivitammiset tasot yhdessä viimeisteltyjen messinkivetimien kanssa ovat huoneistojen sydän. Tyyli on uskollinen arkkitehtuurille ja kokonaisuus rauhallinen ja harkittu.

KYLPYHUONE

Kylpyhuoneiden laattavalinnat ovat tyyliltään klassiset ja väritykseltään harmoniset. Aikaa ja arkea kestävät materiaalit on valittu 20-luvun arkkitehtuuriin sopivaksi, modernilla otteella. Parasta kylpyhuoneissa on kattokorkeus ja avaruus!

Hanat ja suihkut ovat Grohen laadukkaasta valikoimasta ja muodostavat ehjän kokonaisuuden kylpytilan lasiseinien kanssa.

LATTIAT

1. ja 2. kerroksen asunnoissa lattiamateriaalina on käytetty valkokuultotammiparkettia. Tähän sävyyn on helppo yhdistää värejä,
sekä muita materiaaleja asukkaan toivomalla tavalla.

3. kerroksen ullakkoasunnoissa lattiamateriaalina on tammilankkuparketti. Pinta on harjattu kuultovalkoiseksi ja lopputulos tyylikkään rustiikkinen, aivan kuten tila itsekin hirsipalkkeineen.

HIRSIRAKENTEET

Hirsirakenteet on jätetty näkyviin 3. kerroksen ullakkoasuntoihin. Nämä jykevät rakenteelliset yksityiskohdat antavat asunnoille särmää ja yhdessä parketin kanssa luovat ullakkohuoneistoille tyypillisen luonteen.

OVET & IKKUNAT

Ovet ja ikkunat mukailevat 1920-luvun tyylin arkkitehtuuria. Rakennuksen ulko-ovet ovat massiivitammea sekä huoneistojen ovet maalattuja täyspuuovia.

Ikkunat ovat korkeat ja rakennuksen tyylille uskolliset. Korkeutensa ansiosta antavat huoneistoihin runsaasti valoa. Ikkunalaudat ovat tyypilliseen tapaansa syvät.

YHTEISET TILAT

Aulatilat on suunniteltu talolle arvoisekseen. Massiivitammiovet messinkiheloilla, ajalle tyypilliset seinämaalaukset ja koristelut sekä aulan kristallikruunut toivottavat sinut tervetulleeksi Helmeen!

Scroll to top